Tenten

Omwille van het vele materiaal dat we bezitten, bieden wij aan iedereen de mogelijkheid dit materiaal te huren. Zo hebben we ook verschillende tenten te huur, en dit aan zeer democratische prijzen! Alle prijzen zijn inclusief plaatsing, we vragen weliswaar om zelf een aanhangwagen of voldoende grote bestelwagen te voorzien om de tenten te transporteren. Verder moet je de tent minstens vier weken op voorhand aanvragen, een tent is pas aangevraagd als de exacte datum of periode is meegedeeld. De andere voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

De contactpersoon is: Wout Van der Veken
GSM: +32 495 56 79 15

Wij verhuren 2 tenten:

Nieuwe Shelter

formaat: 6 x 12 m of 6 x 6 m gebruiksvoorbeeld: eetgelegenheid, kleine feestjes.
Opmerking: Deze tent kan volledig of deels worden afgesloten, ze is weliswaar niet geschikt om in te slapen. Ze is wél uiterst geschikt om te gebruiken als refter of eetgelegenheid op familiefeesten en is langs 1 zijde voorzien van vensters.

Prijs: 6 x 6 m: €100 (inclusief plaatsing) 6 x 12 m: €200 (inclusief plaatsing)

Van Molle Shelter

formaat: 6×12 m ter vervanging van de oude shelter gebruiksvoorbeeld: recepties, eetgelegenheden, trouwfeesten, begrafenissen, … 
Opmerking: deze tent wordt volledig afgesloten, ze is net als onze andere tenten niet geschikt om in te slapen. Ook zoals de nieuwe shelter is er 1 zijde voorzien van vensters.
Prijs: €200 (inclusief plaatsing)

Feestje, communie of uit je huis gezet? Waar wacht je nog op? Huur nu een tent! Bekijk hier de voorwaarden.

Til je relatie naar een hoger level. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Of til je relatie naar hét ultieme level: kom zaterdag van 14u tot 16u30 naar de KSA.

Ons e-mailadres
Ons noodtelefoonnummer:
Onze Facebookgroep: